NEWS NEWS NEWSHet CORSOFEEST gaat door op 5 en 6 september bij Café Grensgeval! Dat wil zeggen dat ons café op zondag 5 september gesloten is.. Maar niet getreurd, u bent van harte welkom om het corso bij ons op het festivalterrein te komen kijken en daarna te genieten van een gezellig corsofeest. Ook op maandag 6 september is het een hele dag feest! 
Tickets kopen aan de entree gaat niet dus koop je tickets via link in bioOp woendag 8 september zijn we hierdoor wel een dagje dicht om even bij te komen van het feestgedruis..Vanaf donderdag 9 september staan we weer met frisse moed voor u klaar.LET WEL OP WANT AAN AL HET MOOIS KOMT EEN EIND.. WOENSDAG 15 SEPTEMBER 2021 ZAL GRENSGEVAL VOOR DE ÁLLERLAATSTE DAG OPEN ZIJN.. Je hebt na het corso dus nog een week tijd om te genieten in ons café voordat dit stuk nostalgie uit de Zundertse straten verdwijnt..We zien jullie snel, nog even genieten bij ons in Café Grensgeval.